• Мечо грозде и червена боровинка - Essential Botanics

Екстракт от листата на мечо грозде, листа от червена боровинка, плодове клюква, екстракт от корен на хрян.

There are no reviews for this product.

Write a review

Please login or register to review

Мечо грозде и червена боровинка - Essential Botanics

  • Код: 500656
  • Наличност: Имаме го!
  • 15.60 лв


Tags: Мечо грозде и червена боровинка - Essential Botanics